ΒΕΡΟΙΑ

Επιστρέφει ο Άρτσε, προχωράει και με Μίλιεβιτς η Βέροια

Επιστρέφει ο Άρτσε, προχωράει και με Μίλιεβιτς η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Άρτσε στην Βέροια ενώ και ο Κριστιάν Μίλεβιτς βρίσκεται ένα βήμα από την ομάδα της Ημαθίας που θα κάνει τρεις ακόμα μεταγραφές.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει ζητήσει την μεταγραφική ενίσχυση της Βέροιας και όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ομάδα της Ημαθίας θα ανακοινώσει την απόκτηση τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Αρχικά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Άρτσε ο οποίος δεν αποκλείεται ήδη να βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενισχύσει και πάλι το ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε στην διάρκεια της περσινής σεζόν αποτέλεσε ένα βασικό γρανάζι του συλλόγου στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Επίσης η Βέροια είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Σέρβου, Κριστιάν Μίλεβιτς για τον οποίο είχατε ενημερωθεί αρχικά από το Sport24.gr

Το θέμα του Μίλιεβιτς είχε παγώσει αλλά όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η χρυσή τομή και άμεσα ο νεαρός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ