ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημα παρελθόν ο Σεγκούρα

Επίσημα παρελθόν ο Σεγκούρα
σεγουρα

H ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Χοσέ Σεγκούρα. Βρήκε "στέγη" το UEFA

H ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Μετά από σημερινή συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον κ. Χοσέ Σεγκούρα, λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον Ισπανό προπονητή".

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των ερυθρολεύκων για τις τελευταίες... στροφές του πρωταθλήματος μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, πανηγύρισε μαζί με τον πειραϊκό σύλλογο την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο δεν ευοδώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Η επιθυμία του Σεγκούρα να επιστρέψει στην πατρίδα του είχε ως αποτέλεσμα να πει δύο φορές "όχι" στην πρόταση που του έγινε το Μάιο για να παραμείνει ως πρώτος προπονητής, ενώ μετά την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Εσπανιόλ, το ενδεχόμενο να υπηρετήσει το σύλλογο από κάποιο άλλο πόστο συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, με την 8η Σεπτεμβρίου να είναι η ημερομηνία στην οποία έπεσαν επίσημα τίτλοι τέλους στη συνεργασία που είχε ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό προπονητή.

Βρήκε "στέγη" το UEFA

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας του Πειραιά στο Κύπελλο UEFA. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά τρία εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο θεσμό, με τον πειραϊκό σύλλογο να βάζει στα ταμεία του 1.650.000 ευρώ (550.000 ευρώ το ματς)!

Η αρχή θα γίνει από τον επαναληπτικό αγώνα με τη Νόρντζελαντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (2 Οκτωβρίου), στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίσουν την πρόκριση, όπως είναι και το φυσιολογικό, το εν λόγω κανάλι θα μεταδώσει τα δύο εντός έδρας ματς της φάσης των ομίλων έναντι 1,1 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως τόσο η ΕΡΤ όσο και το MEGA ενδιαφέρθηκαν για τα τηλεοπτικά δικαίωματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε να τα παραχωρήσει στον ΑΝΤ1.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ