ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα... εστάλη

Το μήνυμα... εστάλη
βαλβερδε

H "κατσάδα" στον Λέτο αποτέλεσε μήνυμα του Βαλβέρδε για όλους. Κόπηκε το ρεπό του Αργεντινού!

Ο έλεγχος στα αποδυτήρια είναι το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που θέλει ένας νέος προπονητής στην ομάδα και ο Βαλβέρδε το έχει πετύχει όπως δείχνει.
Ο Βάσκος τεχνικός δεν άφησε ατιμώρητη την αδιαφορία του Λέτο στο φιλικό με τον Ιωνικό και εκτός από τις σκληρές παρατηρήσεις το πρόχωρησε...

Ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν χαλάρωμα την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα θα προπονηθεί κανονικά ενώ ο Βαλβέρδε έχει δώσει ρεπό στην ομάδα.

Ο Λέτο πήγε λοιπόν στις 09:30 στο άδειο Ρέντη, εκεί όπου βρίσκονται μονάχα οι Άντζας και Τζόρτζεβιτς οι οποίοι κάνουν αποθεραπεία.

Πλέον ο Αργεντινός αριστερός χαφ θα το σκεφτεί πάρα πολύ την επόμενη φορά να δείξει αδιαφορία, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες που βλέπουν πως ο Βάσκος δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Άλλωστε το ότι ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής το ξέραμε και από την θητεία του στην Εσπανιόλ, όμως πλέον είναι φανερό ότι πέρα από την τακτική σημαντικό ρόλο για τον ίδιο παίζει και η συμπεριφορά.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν είναι γνωστός για τον αυστηρό του χαρακτήρια αλλά όταν βλέπει αδιαφορία γίνεται από "μυρμήγκι" (όπως είναι το προσωνύμιο του)... λιοντάρι.

Η δικαιοσύνη είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Ισπανού καθώς δίνει ευκαιρίες σε όλους και προσπαθεί να βάλει πάντα την καλύτερη ενδεκάδα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο συμπατριώτης του Ραούλ Μπράβο θεωρείται ξένο σώμα, ο Λέτο που η απόκτησή του ήταν προσωπική επιλογή του Βαλβέρδε άκουσε τα εξ' αμάξης και όχι άδικα, ο Όσκαρ από την βασική ενδεκάδα πέρασε στον πάγκο, ενώ οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν πάρει ευκαιρίες.

Η "κατσάδα" του Βαλβέρδε στον Λέτο



Μοναδική... παραφωνία σε μία εντυπωσιακή βραδιά που είχε τέσσερα τέρματα (το πρώτο μάλιστα του Ντιόγκο με τη φανέλα των ερυθρολεύκων) για τον Ολυμπιακό στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά του Σεμπαστιάν Λέτο, με τον Αργεντινό αριστερό χαφ να παίζει νωχελικά μή εφαρμόζοντας τις εντολές του προπονητή του (δεν ήταν καθόλου ομαδικός), με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε να τον αλλάξει μόλις στο 19' για να περάσει στη θέση του το νεαρό Γιώργο Νικλητσιώτη.

Μάλιστα, ο Λέτο έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόφαση αντικατάστασής του και την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πάγκο έβγαλε τις επικαλαμίδες πριν καν βγει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια για να κάνει ντους.

Στην ανάπαυλα πάντως επέστρεψε για να παρακολουθήσει από τον πάγκο μαζί με τους συμπαίκτες του το β' ημίχρονο, με τον Βαλβέρδε να είναι ιδιαίτερα επικριτικός απέναντί του.

" Τί πράγματα είναι αυτά; Τί είναι αυτά που κάνεις; Ντρέπομαι για εσένα. Όλοι τρέχουν και μαρκάρουν, όλοι παίζουν για την ομάδα και εσύ κάνεις τα δικά σου. Δεν υπήρχες στο γήπεδο", φέρεται να είπε ο Βαλβέρδε στον παίκτη. Ο Λέτο δεν απάντησε, παρά μόνο με τις κινήσεις του έδειχνε ότι δεν κατάλαβε τι είχε κάνει λάθος.

Γκαλέτι: "Υποχρέωση να τα κερδίσουμε όλα"

Χαρούμενος με την ζώη του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που υπογράμμισε πως υποτίμησαν την Ανόρθωση όμως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κατακτήσουν το UEFA, ενώ μίλησε και για την πρόταση του ΠΑΟ πριν 2-3 χρόνια.

"Δεν ξέρω πολύς κόσμος με σταματά στο δρόμο με χαιρετά και μου δείχνει την αγάπη του. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένοιωσα την αγάπη του κόσμου και εγώ προσπαθώ με κάθε τρόπο να την ανταποδώσω. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Εχουμε πολλά κοινά Αργεντινοί και Ελληνες και πραγματικά νοιωθω σαν το σπιτι μου", δήλωσε αρχικά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στον "Real FM".

"Από τις καλύτερες σεζόν η περυσινή... στόχος να τα κερδίσουμε όλα"

Σε ερώτηση για το αν διάλεγε παιχνίδι να παίξει καλύτερα την περυσινή σεζόν, απάντησε: "Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ίδια απόδοση σε όλη τη σεζόν. Πέρυσι είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Δώσαμε πολλά ματς και κάναμε πολλά ταξίδια. Επίσης στο πρωτάθλημα οι περισσότερες ομάδες κλείνονταν πίσω και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το παιχνίδι σου. Σε καμιά περίπτωση δεν διάλεγα ματς.

Ηταν, όμως, μια από τις καλύτερες σεζόν. Φέτος ο στόχος μας να την επαναλάβουμε, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί και ξέρουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να τα κερδίζουμε όλα. Σίγουρα έφυγαν ορισμένοι καλοί παίκτες, αλλά ήρθαν άλλοι πολύ καλοί.

Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε τον κόσμο με τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση και για να θεωρηθεί η σεζόν επιτυχημένη, πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Να κερδίσουμε τα πάντα. Σε αυτό το σύλλογο οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Οσον αφορά το ΟΥΕΦΑ είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό. Εδώ στην Ελλάδα υποτιμούν το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμμετέχουν μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν".









"Ο Λεμονής ήταν κοντά μας... ο Βαλβέρδε πιο τεχνοκράτης"

Όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση ανάμεσα στον Βαλβέρδε και τον Λεμονή, ο Γκαλέτι τόνισε με απόλυτη ειλικρίνεια: "Είναι δύο διαφορετικοί προπονητές. Ο Λεμονής κάνει τους παίκτες να αισθάνονται πιο σημαντικοί, βρίσκεται συνεχώς κοντά τους και πιστεύω ότι αυτή ήταν η επιτυχία του πέρυσι. Ο Βαλβέρδε είναι πιο τεχνοκράτης, βασίζεται στη σκληρή δουλειά. Πρόκειται, πάντως, για δύο καλούς τεχνικούς με τον καθένα να έχει τη δική του προσωπικότητα".



Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, δήλωσε: "Είναι αλήθεια ότι με ήθελε ο Παναθηναϊκός πριν δύο – τρία χρόνια".





Αποθέωση Ντιόγκο

Το μεσημέρι της Κυριακής (7/9, 12:00) ο Ντιόγκο έδωσε το "παρών" στο "Red Store" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και γνώρισε την αποθέωση στο φαληρικό γήπεδο από περίπου 700 φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας.

Ο Bραζιλιάνος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού δεν χάλασε το χατίρι στους φιλάθλους του πρωταθλητή Ελλάδας και για πάνω από μία ώρα υπέγραφε αυτόγραφα και φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο ποδοσφαιρικό ίνδαλμά τους.











































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ