ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Adios" σε Σεγκούρα

"Adios" σε Σεγκούρα
Σεγκουρα

Ξανά στα γραφεία ο "ενεργοποιημένος" Σωκράτης Κόκκαλης. Ο σύλλογος είπε... αντίο σε Σεγκούρα

Για μία ακόμα ημέρα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, είχε επαφές με τους στενούς συνεργάτες του και συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, με ένα από τα θέματα συζήτησης να είναι... ο Χοσέ Σεγκούρα.
Ο Ισπανός προπονητής, με τον οποίο η πειραϊκή ομάδα κατέκτησε το νταμπλ την περσινή σεζόν, βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και ήταν ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι. Έτσι, ενημερώθηκε από την ΠΑΕ πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η σχέση του με τους νταμπλούχους.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπήρχε η φημολογία ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιζόταν, με τον Σεγκούρα να αναλαμβάνει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ο Ισπανός τεχνικός θα επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα του, ύστερα από απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή συνάντηση Κόκκαλη-Χρυσικόπουλου.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός προπονητής είχε βρεθεί για μία εβδομάδα, τον Ιούλη, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας προκειμένου να ενημερώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα του ομάδα και να εγκλιματίσει τον συμπατριώτη του στο νέο περιβάλλον. Η συνεργασία, όμως, του Ολυμπιακού με τον Σεγκούρα τερματίζεται οριστικά...

Εργομετρικά τεστ


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβλήθηκαν σήμερα, ανά γκρουπ, σε εργομετρικό έλεγχο πριν από την απογευματινή (19.30) προπόνηση.

Ο Τζόρτζεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Στολτίδης δεν ακολούθησε το τελευταίο μέρος της προπόνησης λόγω οσφυαλγίας.

Αύριο το πρωί οι ερυθρόλευκοι θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και ακολούθως θα προπονηθούν (08:30).

*Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, " γνωστοποιεί στους φιλάθλους, ότι σε όλους τους αγώνες της περιόδου 2008/2009 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και φιλικούς) στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων συνοδευομένων από τους γονείς τους (ανεξαρτήτου ηλικίας) χωρίς εισιτήριο".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ