ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιχείρηση Ντα Κόστα

Επιχείρηση Ντα Κόστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση, ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι απαραίτητος για τη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά και στο Λιμάνι επιχειρούν να "φτιάξουν" τον παίκτη για τη μάχη στο Ισραήλ.

Στον Ολυμπιακό δεν έφτανε το στραβό αποτέλεσμα με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Φάληρο, ήρθε και η μανούρα του Ντα Κόστα με τον κόσμο για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, για να... δέσει το γλυκό.

Ενδεχομένως το πρόβλημα να περιοριζόταν αν υπήρχε διαθέσιμος ο Σιόβας, όμως ο διεθνής στόπερ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του την Τετάρτη (27/7) και φυσικά δεν προλαβαίνει το ματς της 3ης Αυγούστου.

Πράγμα που σημαίνει ότι για να μην αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλχημείες ο Βίκτορ Σάντσεθ ενόψει της ρεβάνς στο "Turner Stadium" (τοποθετώντας τον Ντε λα Μπέγια στο πλευρό του Μποτία), στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έχει ξεκινήσει ήδη η "επιχείρηση Ντα Κόστα".

Ο Μαροκινός φυσικά δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το ζητούμενο όμως πλέον είναι να τα αφήσει πίσω του και να ετοιμαστεί για την μάχη στο Ισραήλ.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός κρίνεται πλέον απαραίτητος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς στην θέση του στόπερ τα κουκιά είναι μετρημένα.

Ο Σιόβας δεν υπολογίζεται την επόμενη Τετάρτη (3/8, 21:00), ο Βούρος σε όλη την προετοιμασία χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και οι άλλες λύσεις (Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς) είναι... πειραματικές και χαλάνε τις ισορροπίες.

Πάντως λίγο το ρεπό της Παρασκευής (29/7), λίγο οι παραινέσεις των γύρω του και στην προπόνηση του Σαββάτου (30/7) ο Ντα Κόστα έδειχνε πολύ πιο ήρεμος. Καλό νέο για τον Βίκτορ Σάντσεθ που σίγουρα θα έχει κάποιες προσωπικές κουβέντες με τον παίκτη του και τις επόμενες μέρες, με σκοπό να τον "ανεβάσει".

Την περσινή σεζόν ο Μαροκινός πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές (3 γκολ) για όλες τις διοργανώσεις με τα "ερυθρόλευκα" και στην πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για τη φετινή περίοδο, αντικατέστησε τον τραυματία Σιόβα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Την ερχόμενη Τετάρτη και εφόσον ο Βίκτορ Σάντσεθ πειστεί ότι είναι ψυχολογικά έτοιμος, ο Ντα Κόστα θα παίξει στο πλευρό του Μποτία και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν από το Ισραήλ με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επόμενη μεταγραφή... η πρόκριση
Ο Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του
"Όσο χτυπάς το ατσάλι, δυναμώνει..."
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ