ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του

Ο Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατά εκτός δράσης το τελευταίο τρίμηνο, υποστηρίζοντας πως είναι κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Με δύο φωτογραφίες που πόσταρε στο facebook, ο Νορβηγός διεθνής μπακ θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με την κατάσταση του, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Μάιο εν ώρα προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

"Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις γιατί δεν ήμουν με την ομάδα στην προετοιμασία και αυτός ο λόγος είναι γιατί είχα κάταγμα στον αστράγαλό μου στην προπόνηση, ακριβώς πριν τον τελικό του Κυπέλλου, την προηγούμενη σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνο το διάστημα. Αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Έφυγα αμέσως για το Κατάρ, για να κάνω την επέμβαση και έμεινα εκεί για 2 μήνες, για την αποθεραπεία αλλά και για την σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Έχουν περάσει 3 μήνες όπου δούλεψα πιο σκληρά απ’ ότι έκανα πριν. Τώρα, είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω με την ομάδα ξανά.

Έτοιμος για τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Aspetar που με πρόσεξαν τόσο καλά. Το μέρος είναι φανταστικό και είναι κάτι που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν, με τον καλύτερο εξοπλισμό για να μείνεις σε καλή κατάσταση όσο είσαι τραυματίας", υποστήριξε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ