ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επεισόδιο "Παπ"-Πεσέιρο

Επεισόδιο "Παπ"-Πεσέιρο
Παπαδόπουλος, Παναθηναϊκός

Δεν επετράπη στον Παπαδόπουλο να προπονηθεί μετά το φραστικό επεισόδιο με τον Πεσέιρο

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Παπαδόπουλο ήταν φανερός από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια και άκουγε τις αποδοκιμασίες από την εξέδρα για την απόδοσή του με τον Ολυμπιακό και το χαμένο πέναλτι.
Τα νεύρα του προφανώς δεν άντεχαν άλλο και ο διεθνής επιθετικός ξέσπασε στα αποδυτήρια απέναντι στον Ζοσέ Πεσέιρο, μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο με τον διάλογο να είναι εις βάρος του παίκτη για την συνέχεια, προβάλοντας ως αιτιολογία την δυσαρέσκειά του για την μη χρησιμοποιησή του (μπήκε ο Μάντζιος, αντί του Σαλπιγγίδη προς το τέλος).

" Μην παίζεις μαζί μου", είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των "πράσινων" απευθυνόμενος στον Πορτογάλο τεχνικό στην διάρκεια του 47χρονου να χαιρετήσει έναν έναν τους παίκτες του.

Ο Πεσέιρο με την σειρά του του απάντησε άμεσα: " Το λες σε μένα αυτό που σε στηρίζω συνεχώς, θα τα πούμε αύριο (σ.σ. Δευτέρα) στην Παιανία".

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ήδη γνωρίζουν οι διοικούντες το περιστατικό και ο παίκτης αναμένεται να κλήθεί σε απολογία.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ