ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Φύσσας

Εκτός αποστολής ο Φύσσας
ΦΥΣΣΑΣ

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη

Η ήττα στο Κύπελλο απο τον Ολυμπιακό ήταν ισχυρό σοκ για όλους στην Παιανία, όμως ο Ζοσέ Πεσέϊρο ξέρει οτι τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του είναι υποχρεώμενοι να συνεχίσουν, καθώς υπάρχουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Επόμενο αντίπαλος είναι ο Εργοτέλης και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει τους ''πράσινους'' να συνδυάσουν τη νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του β' γύρου.
Τα προβλήματα βεβαίως δεν λείπουν ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, καθώς ο Πεσέϊρο άφησε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ή ίωσης τους Καραγκούνη, Φύσσα, Νίλσον, Μάτος και Ρομέρο. Αν σε αυτούς προστεθούν και οι Μόρις, Ενακαρίρε, Καρνέζης, Λεοντίου και Μόρις είναι ξεκάθαρο οτι μειώνονται αρκετά οι επιλογές για την αρχική ενδεκάδα.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του ''τριφυλλιού'' στην Παιανία, ο Φύσσας ένιωσε σφίξιμο στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα και ν' αποκλειστεί απο την αποστολή. Οι Καραγκούνης, Ενακαρίρε, Νίλσον, Μάτος και Ρομέρο ακολούθησαν τ' ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Μόρις εδώ και μέρες προετοιμάζεται με τη Νότιο Αφρική για το Κόπα Άφρικα, όπου έχουμε πρεμιέρα την Κυριακή.

Όσοι παίκτες ακολούθησαν όλοκληρο το πρόγραμμα, ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ συνέχισαν με ταχύτητες, δίτερμα και στημένες φάσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις για την αρχική ενδεκάδα, όμως οι Γκονζάλες και Ποστίγκα έχουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν στην αναμέτρηση, καθώς ο Πεσέϊρο είναι αποφασισμένος να προβεί σε κάποιες διαφοροποιήσεις. Απο εκεί και πέρα δεν είναι απίθανο να έχουμε την έκπληξη στο αριστερό άκρο της άμυνας και αντί του Σέριτς που αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτή την φορά να δούμε τον Φίλιππο Δάρλα.

Επιμένει η Φρανκφούρτη για Μάντζιο
Η Φρανκφούρτη μπορεί να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βαγγέλη Μάντζιο απο την στιγμή που απορρίφθηκε η πρόταση της (1,5 εκ. ευρώ), όμως είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να δούμε τους ''αετούς'' να επιστρέφουν στην διεκδίκηση του παίκτη. Μάλιστα, ο προπονητής της Αϊντραχτ γι' άλλη μια φορά αναφέρθηκε με δηλώσεις στον διεθνή επιθετικό: ''Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ελπίζουμε ότι και με την απόκτηση του Ποστίγκα οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα πέσουν σημαντικά έτσι ώστε να έρθει ο παίκτης σε εμάς''.


Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Μάντζιος να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας. Υποστηρίζουν ότι το ποσό που ζητάει ο Παναθηναϊκός (3 εκ. ευρώ) είναι πολύ μεγάλο, αλλά τονίζουν ότι οι δύο ομάδες μπορούν να τα βρουν κοντά στα 2 εκ. ευρώ. Υπογραμμίζουν πως μετά την απόκτηση του Έλντερ Ποστίγκα ο νεαρός επιθετικός δεν έχει θέση στα πλάνα του Πεσέιρο και είναι φυσιολογικό να θέλει να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Εκτός απο τους Γερμανούς, υπάρχει ενδιαφέρον και απο ιταλικές ομάδες για τον Μάντζιο, όμως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, καθώς η πρόταση που του έχουν κάνει είναι δελεαστική (τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές).

Σενάριο για Σκαλόνι
Ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στο προσκήνιο λόγω των γαλλικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα (επικαλούνται ''πηγή'' απο την Ιταλία), Μαρσέϊγ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την απόκτηση του 29χρονου παίκτη της Λάτσιο που μπορεί να καλύψει με επιτυχία ολόκληρη την δεξιά πλευρά. Ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει την θέση του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και ψάχνει έναν σύλλογο που θα μπορέσει μέσα από τις εμφανίσεις να του ξαναδώσει μια θέση στις επιλογές του Άλφιο Μπαζίλε.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ