ΑΕΚ

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στην πρώτη αγωνιστική του Europa League με τα πρώτα (εν Ελλάδι) επεισόδια να γίνονται στο ΟΑΚΑ, όπου αρχικά οι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο και στη συνέχεια οι αντίστοιχοι της Χάιντουκ μέσα στο στάδιο ήρθαν αντιμέτωποι με την ελληνική αστυνομία.

Η αρχή έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου μικρή μερίδα φίλων της ΑΕΚ συγκρούστηκε με την αστυνομία. Ευτυχώς τα επεισόδια δεν ήραν μεγάλη έκταση αλλά δυστυχώς είχαν και συνέχεια εντός του Σταδίου με πρωταγωνιστές τους Κροάτες αυτή τη φορά.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη αλλά αρχικά οι φίλοι της Χάιντουκ ξεκίνησαν να τρέχουν προς το πάνω μέρος της κερκίδα όπου φιλοξενούνται και στη συνέχεια τα πράγματα … αγρίεψαν.

Οι Κροάτες άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να ξηλώνουν καθίσματα εκτοξεύοντας τα προς πάσα κατεύθυνση. Το… πολεμικό σκηνικό κράτησε για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια οι φίλοι της Χάιντουκ τα έβαλα με τους αστυνομικούς.

Λίγα λεπτά αργότερα και με την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας η τάξη επανήλθε στο ΟΑΚΑ, αλλά το κακό είχε γίνει για μία ακόμα φορά.


Επεισόδια στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ