SERIE A

Έμπολι - Γιουβέντους 2-3: Κοιτάζει πιο ψηλά με σκόρερ τον Βλάχοβιτς

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 της Έμπολι στην Τοσκάνη χάρη σε ακόμα δύο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και άρχισε πλέον να κοιτάζει και πιο ψηλά από την τετράδα της Serie A.

Η Γιουβέντους άφησε πίσω τις τρία σερί 1-1 σε Ιταλία και Ευρώπη και πήρε μπροστά στην Τοσκάνη, επικρατώντας 3-2 της Έμπολι για την 27η αγωνιστική της Serie A και μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή, ύστερα από τις διαδοχικές γκέλες Μίλαν και Ίντερ.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να αγχωθεί στα τελευταία λεπτά, ώστε να δει αν τα νέα γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς αποδειχθούν νικηφόρα. Ο Σέρβος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και δύο λάθη της άμυνας της Έμπολι ώστε να φύγει στην κόντρα και να κάνει το 2-1 και το 3-1.

Ο Μόις Κεν με κεφαλιά είχε δώσει νωρίς το προβάδισμα στους "μπιανκονέρι", για να ισοφαρίσει προσωρινά ο Σίμον Ζουρκόβσκι, έπειτα από λάθος της άμυνας της "γηραιάς κυρίας". Κάτι αντίστοιχο έφερε και το γκολ του Αντρέα λα Μάντια λίγα λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Ο Βόιτσιεχ Σέσνι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο τελευταίο τέταρτο (παρά τις καλές στιγμές των γηπεδούχων) και το "τρίποντο" κατέληξε στους φιλοξενουμένους.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

Τζένοα - Ίντερ 0-0

Σαλερνιτάνα - Μπολόνια 1-1

Σασουόλο - Φιορεντίνα 2-1

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ