SERIE A

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Ο Ουντότζι σταμάτησε τους Μιλανέζους, κερδισμένη η Ίντερ

Στιγμιότυπο από το Μίλαν - Ουντινέζε
Στιγμιότυπο από το Μίλαν - Ουντινέζε LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ιγενόμα Ουντότζι σταμάτησε τη Μίλαν ισοφαρίζοντας για την Ουντινέζε σε 1-1 στο "Τζουζέπε Μεάτσα" και έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να πατήσει στην κορυφή στην Serie A.

Η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Ουντινέζε, με τον Ιγενόμα Ουντότζι να τιμωρεί τους Μιλανέζους ισοφαρίζοντας σε 1-1 και να δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να τους πιάσει στην κορυφή της Serie A.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή στιγμή στην αναμέτρηση βρήκαν δίχτυα. Ο Τονάλι με μία ωραία μπαλιά βρήκε τον Λεάο μέσα στην περιοχή κι εκείνος με πλασέ στο 29' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, γράφοντας το 1-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη Μίλαν να διατηρεί το προβάδισμα, όμως στο 66' ο Ιγενόμα Ουντότζι σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Μενιάν, πλήγωσε τους γηπεδούχους. Έπειτα από το ανάποδο ψαλίδι του Περέιρα, η μπάλα κατέληξε σε εκείνον που με πλασέ μπροστά από την εστία ισοφάρισε για την Ουντινέζε σε 1-1, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πλέον η Ίντερ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τζένοα, έχει την ευκαιρία με νίκη να φτάσει τους Μιλανέζους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κεσιέ, Τονάλι, Μεσίας (65' Σαλεμάκερς), Ντίαθ (85' Μαλντίνι), Λεάο, Ζιρού (66' Ρέμπιτς).

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μαρί, Πέρες, Ζέχελαρ (55' Ουντότζι), Αλί Αρσλάν (90' Ζαζάλο), Γουάλας, Μακενγκό (55' Περέιρα), Μολίνα, Μπέτο (65' Σακσές), Ντεουλοφέου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ