SERIE A

Τζένοα - Ίντερ 0-0: Πέταξε το "δώρο" της Μίλαν και έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή

Ο Έντιν Τζέκο με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Γιουβέντους | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Έντιν Τζέκο με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Γιουβέντους | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τζένοα και Ίντερ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0 και τους "νερατζούρι" να σπαταλούν την ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή της Serie A τη Μίλαν.

Στο φτωχό 0-0 έμεινε η Ίντερ με την Τζένοα, με τους "νερατζούρι" να πετούν στα σκουπίδια το "δώρο" της Ουντινέζε νωρίτερα την Παρασκευή (25/2), που ισοφάρισε τη Μίλαν και τους έδωσε την ευκαιρία να την πιάσουν στην κορυφή της Serie A.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Πέρισιτς να δοκιμάζει στο 3' το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και τον Σίριγκου να μπλοκάρει χαμηλά στο αριστερό δοκάρι. Η Τζένοα ξεκίνησε επίσης, δυναμικά και εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία που είχε για να φτάσει στην περιοχή του Χαντάνοβιτς.

Οι "νερατζούρι" έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 14΄, με την κεφαλιά του Τζέκο να δυσκολεύει τον Σίριγκου, ο οποίος όμως απέκρουσε σωτήρια, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν σκοράρει.

Στο 62' η Ίντερ φλέρταρε με το γκολ, με τον Ντ' Αμπρόζιο να κάνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Σίριγκου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή στο 79', αλλά ο τερματοφύλακας της Τζένοα απέκρουσε το σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες, κρατώντας το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τζένοα: Σίριγκου, Χέφτλι, Οστιγκάρντ, Μακσίμοβιτς (53' Καμπιάσο), Βάσκες, Στουράρο, Μπάντελ, Γκούντμουντσον (83' Αμίρι), Μελεγκόνι, Πορτανόβα (83' Ροβέλα), Γιεμπόα (61' Καλόν).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο (87' Καϊσέδο), Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (83' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (73' Βιδάλ), Πέρισιτς (83' Ντιμάρκο), Σάντσες (73' Μαρτίνες), Τζέκο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ