SPORTS & GOSSIP

Εμπαπέ: Ξεκουράζεται στη Σαρδηνία με δύο αιθέριες υπάρξεις παρόλο που το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα

French footballer Kylian Mbappe walks through the paddock before the start of the Spanish Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
French footballer Kylian Mbappe walks through the paddock before the start of the Spanish Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) © 2023 JOAN MONFORT/ AP IMAGES

Τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να δαπανήσει 200 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία μαζί με δύο αιθέριες υπάρξεις αγνοώντας το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, είναι αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024.

Η Ρεάλ έχει Νο1 στόχο την απόκτηση του Γάλλου, ωστόσο οι μερένγκες δεν βιάζονται. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι "κομμένος" από τους Παριζιάνους, τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζεται, ενώ το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη χρονιά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν φαίνεται να "καίγεται" για το τι πρόκειται να συμβεί στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία μαζί με εκλεκτές παρουσίες.

Ο ποδοσφαιριστής κατέβηκε το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ και συνάντησε δύο μελαχρινά μοντέλα σε ένα μαγαζί στην παραλία.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ