ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Κρίσιμη συνάντηση την Παρασκευή μεταξύ διοικούντων την Παρί και εκπροσώπων του Γάλλου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Παρασκευή θα υπάρξει κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των Παριζιάνων και εκπροσώπων του Γάλλου σούπερ σταρ για να βρεθεί λύση για το μέλλον του.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ έγινε ξανά ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024.

Οι Παριζιάνοι από την πλευρά τους θέλουν ή να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο παίκτης ή να πωληθεί, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει ελεύθερος. Δημοσίευμα της μαδριλένικης MARCA αναφέρει ότι θα υπάρξει κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε εκπρόσωπους του παίκτη, μεταξύ άλλων η μητέρα του Φαϊζά Λαμαρί και εκπροσώπους της Παρί, με επικεφαλής τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για να ετοιμάσει κι αυτή με τη σειρά της τις κινήσεις για τον Γάλλο σούπερ σταρ. Μέσα στο τραπέζι είναι ανοικτό το σενάριο για υπογραφή νέου συμβολαίου, αλλά και συμφωνία για παραχώρηση το επόμενο καλοκαίρι. Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ