ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Equipe: "Ο Εμπαπέ ενημέρωσε την Παρί ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Βόμβα στη Γαλλία, καθώς η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Εμπαπέ ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. Μάλιστα η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι οι Παριζιανοί επιθυμούν είτε να επεκταθεί το συμβόλαιο ή να πωληθεί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε την περσινή σεζόν στο φινάλε της να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλον ένα χρόνο.

Η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο 24χρονος διεθνής ενημέρωσε επίσημα τους Παριζιάνους με επίσημο γράμμα ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Η συγκεκριμένη ρήτρα σύμφωνα με το δημοσίευμα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

Η εν λόγω πηγή μάλιστα αναφέρει ότι η πρόθεση της Παρί για τον Εμπαπέ είναι να επεκτείνει το συμβόλαιό του, διαφορετικά θα παραχωρηθεί. Ο λόγος φυσικά είναι γιατί αν δεν τον πουλήσουν το καλοκαίρι, τότε θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν άνευ αντιτίμου, καθώς από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Εμπαπέ θα έχει δικαίωμα να μιλήσει με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ θα μας απασχολήσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ