LA LIGA

Έμεινε 4 βαθμούς πίσω...

Έμεινε 4 βαθμούς πίσω...
Ρονι - Καμενι

Στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό ο "δαιμονισμένος" φέτος Μέσι με φοβερή ατομική προσπάθεια έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Ινιέστα και 0-1.
Η "Μπάρτσα" συνέχισε να πιέζει και στο 33' είχε διπλό δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσάβι και στην επαναφορά κεφαλιά από τον Μπόγιαν. Το ημίχρονο έληξε ως είχε με την Μπαρτσελόνα να είναι ανώτερη σε όλο το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Εσπανιόλ προσπάθησε να... ξυπνήσει και τα κατάφερε χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας το 1-1 στο 69'. Ο Ριέρα έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και έβγαλε σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Βαλντές, με το νεοεισερχόμενο Κορομίνας να πιάνει το σουτ στην κίνηση και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να φέρνει το ματς στα ίσα.

Η ισοφάριση αντί να ξεσηκώσει περισσότερο την Εσπανιόλ, αντιθέτως "τα πήρε" η Μπαρτσελόνα που έκλεισε τους γηπεδούχους στην περιοχή του Καμενί, αλλά οι δύο καλές ευκαιρίες με Ροναλντίνιο και Μέσι έπεσαν απέναντι στον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ.

Δείτε τα γκολ και φάσεις από την αναμέτρηση:










TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ