LA LIGA

Έλτσε - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2: Οι Βάσκοι δεν λυγίζουν στην κούρσα για την τετράδα

Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν γκολ του Οϊαρθάμπαλ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου | 5 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν γκολ του Οϊαρθάμπαλ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου | 5 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έφυγε με νίκη 2-1 από το Έλτσε και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας στη La Liga.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και περίπου 1,5 μήνα (με εξαίρεση μια συντριβή από τη Ρεάλ) και με την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Έλτσε για την 31η αγωνιστική της La Liga μείωσε στους τρεις τους βαθμούς που τη χωρίζουν από μία θέση στην τετράδα.

Ο αγώνας άρχισε με το... αριστερό για τους Βάσκους, αφού μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Γκίντο Καρίγιο. Αλεξάντερ Σέρλοτ και Ρομπέν λε Νορμάν φρόντισαν να κάνουν την ανατροπή πριν από το τέλος του 1ου μέρους και να δώσουν φτερά στους φιλοξενούμενους.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το διάστημα. Παρά τις ευκαιρίες δεν βρήκαν τρίτο γκολ που θα τους διασφάλισε, με συνέπεια να ανησυχήσουν στα τελευταία λεπτά, όταν η Έλτσε έκανε την ύστατη αλλά και αποτυχημένη προσπάθεια να ισοφαρίσει.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ