LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ 1-1: Αλληλεξουδετέρωση στη μάχη της Ευρώπης

Ο Μανού Τριγκέρος σε ματς της Βιγιαρεάλ | 6 Μαΐου 2021
Ο Μανού Τριγκέρος σε ματς της Βιγιαρεάλ | 6 Μαΐου 2021 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ έμειναν πίσω στο κυνήγι της 6ης θέσης στη La Liga ύστερα από το μεταξύ τους 1-1 στο "Θεράμικα".

Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ είχαν διαφορά ενός βαθμού στη μεταξύ τους μάχη και πολλών στη μάχη για την 6η θέση που εγγυάται ευρωπαϊκό "εισιτήριο". Το 1-1 στο "Θεράμικα" διατήρησε αναλλοίωτη τη μεταξύ τους απόσταση, αλλά όχι και εκείνη με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έπειτα από 31 αγώνες στη La Liga.

Οι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, βρήκαν ένα υπέροχο γκολ με τον Ραούλ Γκαρθία έπειτα από ομαδική προσπάθεια και φανταστική προσποίηση του Ίκερ Μουνιαΐν που άδειασε δύο αντιπάλους πριν βγάλει ασίστ προ κενής εστίας. Η Αθλέτικ ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο επόμενο γκολ, με το "κίτρινο υποβρύχιο" να παίρνει μπροστά στο 2ο μέρος.

Ο Ουνάι Έμερι άλλαξε και τους 11 βασικούς παίκτες που πήραν τη νίκη σε αυτό το γήπεδο προ ημερών επί της Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League, αφού δεν ήθελε να διακινδυνέψει έναν τραυματισμό ενόψει του δεύτερου αγώνα την Τρίτη στο Μόναχο. Ένας αναπληρωματικός, ο Αλφόνσο Πεδράθα, ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια στο 60' και ισοφάρισε σε 1-1. Παρά τις προσπάθειες και των δύο, το σκορ έμεινε μέχρι τέλους, κάτι που δεν τις συμφέρει ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ