LA LIGA

Μαγιόρκα - Ατλέτικο 1-0: Μπλόκο πριν από το δεύτερο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Οι παίκτες της Μαγιόρκα σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μαγιόρκα σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μαγιόρκα μετρούσε οκτώ σερί ήττες μέχρι να υποδεχθεί την Ατλέτικο και να τη νικήσει με 1-0 στις Βαλεαρίδες Νήσους, πριν από το δεύτερο αγώνα των πρωταθλητών Ισπανίας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ατλέτικο κοίταξε στα μάτια προ ημερών ίσως την καλύτερη ομάδα του κόσμου, τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά απέτυχε απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Ισπανίας τον τελευταίο καιρό, προερχόμενη από οκτώ σερί ήττες, Μαγιόρκα. Το 1-0 των γηπεδούχων στις Βαλεαρίδες Νήσους για την 31η αγωνιστική της La Liga αποτελεί ένα χαστούκι για τους πρωταθλητές, λίγο πριν υποδεχθούν τους Άγγλους για το δεύτερο προημιτελικό του Champions League.

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν το πάνω χέρι στο 1ο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την κατοχή μπάλας σε κάτι καλό. Μια ευκαιρία του Αντουάν Γκριεζμάν που κατέληξε άουτ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν και η πρώτη εύστοχη τελική σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήρθε στο 55 από τον Λουίς Σουάρες. Τόσο ο Γάλλος όσο και ο Ουρουγουανός είχαν βγει αλλαγή μέχρι το 62' και στο 68' ήρθε η καταστροφή.

Ο Ρεϊνίλντο πάτησε τον Πάμπλο Μαφέο στο όριο της μεγάλης περιοχής, ο VAR έλεγξε τη φάση και διαπίστωσε ότι υπάρχει πέναλτι, με τον Βεντάτ Μουρίκι να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να απαντήσουν και οι παίκτες του Χαβιέρ Αγκίρε ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο δεύτερο γκολ του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γιαν Όμπλακ.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ