ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Αθήνα ο Παπασταθόπουλος, 50-50 η συμμετοχή του

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Παπασταθόπουλος (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή (5/11). Θα συνεχίσει θεραπεία μετά τον τραυματισμό του με τη Ντόρτμουντ και οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Κροατία με την Εθνική είναι 50-50.

Την Κυριακή (5/11) ταξίδεψε στην Αθήνα από το Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (4/11) με τη Μπάγερν Μονάχου για τη Μπουντεσλίγκα, θα υποβληθεί σε θεραπείες.

Ο διεθνής στόπερ έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/11, 21.45) με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, είναι μοιρασμένες. Το σίγουρο είναι ότι απέφυγε τη σοβαρή ζημιά και ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελπίδες να βρεθεί στην ενδεκάδα του Μάξιμιρ.

Ο ίδιος αισιοδοξεί πως θα προλάβει να δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στις δύο επόμενες μέρες. Θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει. Για τον Μίχαελ Σκίμπε η συμμετοχή του είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά από τη στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς έχει τεθεί εκτός, μετά την τιμωρία του από τη FIFA, για παραβίαση του fair play.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Petros Karadjias)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ