ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος, αγωνία για την Εθνική Ελλάδας

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after a red card during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis leaves the pitch after a red card during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή μετά από τάκλιν στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν. Αγωνία για τη συμμετοχή του στα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο klassiker της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν για την Bundesliga και η συμμετοχή του στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο διεθνής στόπερ έκανε ένα τάκλιν στον Κινγκσλέ Κομάν στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, με τον Γάλλο εξτρέμ των Βαυαρών να πηδάει από πάνω για να τον αποφύγει, αλλά να προσγειώνεται πάνω στο δεξί πόδι του Παπασταθόπουλου και χαμηλά.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες και μάλιστα σε αυτό το διάστημα, η Μπάγερν βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στον αγώνα.

Ο Παπασταθόπουλος επέστρεψε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο γήπεδο, ωστόσο δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει χωρίς να πονάει. Ο Τζέρεμι Τόλιαν τον αντικατέστησε στο 42ο λεπτό και πλέον αρχίζει αγώνας δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία.

Το πρώτο βήμα είναι οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί άμεσα ο ποδοσφαιριστής και εφόσον δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, θα σφίξει τα δόντια ώστε να προλάβει είτε την πρώτη αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ στις 9 Νοεμβρίου ή έστω τη ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 12 του μήνα, που θα κρίνουν την παρουσία ή μη της χώρας μας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σημειώνεται ότι για το πρώτο παιχνίδι θα απουσιάσει και ο έτερος βασικός στόπερ της ομάδας του Μίχαελ Σκίμπε, Κώστας Μανωλάς, λόγω της τιμωρίας του από τη FIFA για μη τήρηση του fair play.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ