ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Μανωλά η Εθνική, τιμωρήθηκε από τη FIFA

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΜΑΝΩΛΑΣ (Α) ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μανωλάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο ματς μεταξύ των εθνικών Ελλάδας και Κροατίας (Ζάγκρεμπ, 9/11) καθώς τιμωρήθηκε για παραβίαση fair play στην αναμέτρηση με την Κύπρο! Δεν είναι εφέσιμη η ποινή της FIFA.

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να συμπεριλήφθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, στην 25μελή αποστολή για τα μπαράζ μεταξύ των εθνικών Ελλάδας και Κροατίας με στόχο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018, αλλά δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο ματς.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, δεν θα είναι παρών στο Ζάγκρεμπ (9/11) καθώς η FIFA του επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής για παραβίαση του fair play στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Κύπρου! Σύμφωνα με την πληροφόρηση των ανθρώπων της ΕΠΟ καταλογίζεται στον Μανωλά ότι εσκεμμένα είχε αντικρίσει στο ματς της Λευκωσίας κίτρινη κάρτα στο 90ό λεπτό, για να εκτίσει την τιμωρία του στο τελευταίο ματς των ομίλων με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

Η απόφαση δεν μπορεί να εφεσιβληθεί κι έτσι ο Μανωλάς είναι οριστικά απών από το ματς της Κροατίας. Θα μπορεί, ωστόσο, να αγωνιστεί κανονικά στη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ