ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Έγινε το ραντεβού Αναστασιάδη - Γραμμένου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα στον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για τους βοηθούς του 65χρονου προπονητή. Στο επιτελείο του ως γυμναστής ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Άγγελο Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν την Εθνική μας ομάδα και το πώς θα πορευτεί από 'δω και πέρα, με φόντο τα δυο τελευταία ματς του Nations League και τα προκριματικά του Euro 2020.

Από τη συνάντηση δεν προέκυψε οριστική συμφωνία για το προπονητικό τιμ του 65χρονου κόουτς, όσο και για εκείνους που θα αποχωρήσουν. Σίγουρα στο πλάι του Άγγελου Αναστασιάδη θα είναι ο γυμναστής, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, ενώ ανοικτό είναι του Απόστολου Τερζή, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Αυτή την στιγμή, στη θέση αυτή βρίσκεται ο Φάνης Κατεργιαννάκης, ενώ μένει να φανεί το τι θα συμβεί με τον Κώστα Τσάνα, ο οποίος είχε ανανεώσει πρόσφατα τη σύμβασή του με την Ομοσπονδία.

Εξάλλου, με τον Μίχαελ Σκίμπε δεν έχει επέλθει συμφωνία αναφορικά με την αποζημίωσή του, όπως αποκάλυψε και ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη 24ο Ευαγγέλιο, ενώ παρελθόν από την Εθνική ομάδα θα αποτελέσει σίγουρα ο Θωμάς Στράτος, εκ των βασικών συνεργατών του Γερμανού προπονητή.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και νέο ραντεβού και πρέπει όλα να διευθετηθούν άμεσα, αφού μην ξεχνάμε ότι επίκεινται οι επόμενες κλήσεις των διεθνών για τα παιχνίδια με τη Φινλανδία (15/11, 21:45) και την Εσθονία (18/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ για το Nations League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ