ΣΤΗΛΕΣ

Ο "μουλαρωμένος" Σκίμπε και η βαρβάτη αποζημίωση

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ενημέρωση του Γερμανού από τις ιστοσελίδες για την αντικατάστασή του, όσα... ξέχασε να του πει ο Γραμμένος και η απόφαση να μην χαρίσει στην ΕΠΟ ούτε ένα από τις 550.000 €! Αποκαλυπτικό "24o Ευαγγέλιο".

Μπορεί η εποχή Άγγελου στην Εθνική Ελλάδας να ξεκίνησε την Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη δια... στόματος Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά στον Μίκαελ Σκίμπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε ποτέ οτι τελειώνει από την θέση του. Παρότι Σκίμπε και Γραμμένος συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη (κι ας διαψεύστηκε κάτι τέτοιο σε διαρροή από το Πάρκο Γουδή)!!

Αν τουλάχιστον πιστέψουμε τι λέει η πλευρά του Γερμανού, υπάρχει... πίκρα για πολλά. Ακόμη και το ό,τι παύθηκε από την ΕΠΟ, με τον Αναστασιάδη να αποτελεί τον διάδοχό του, ο Σκίμπε φέρεται να το πληροφορήθηκε από τα... sites την Παρασκευή!! Όταν μάλιστα από την Πέμπτη και μετά δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την Ομοσπονδία (ούτε με τον Ζήση Βρύζα) κι ενώ στο ραντεβού/κουβέντα της Τρίτης δεν του ξεκαθάρισαν ότι "φεύγεις" αλλά πως "πρέπει κάτι να αλλάξει στην ομάδα και ίσως να είναι ο προπονητής"! Η ουσία είναι πως χωρίς να υπογραφεί η λύση της συνεργασίας τους ή έστω να υπάρξει συζήτηση και συμφωνία για την αποζημίωσή του, η ΕΠΟ "τελείωσε" τον Σκίμπε και τον αντικατέστησε με τον Αναστασιάδη!

Σύμφωνα δε με την πιάτσα agents, o Σκίμπε είναι τόσο ενοχλημένος που σε συζητήσεις με συμπατριώτες του ήταν κάθετος πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους όλη την αποζημίωσή του (προσεγγίζει τις 550.000 €)! Στο συγκεκριμένο τάιμινγκ ο Γερμανός δείχνει πολύ θυμωμένος για να δεχτεί οποιονδήποτε συμβιβασμό και δεν θέλει να χαρίσει ούτε ευρώ! Ακόμη κι αν χρειαστεί να πάει στην FIFA, έστω κι αν εκεί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

Στο δια ταύτα, θα έχει ενδιαφέρον όταν κι αν μιλήσει ο Σκίμπε, αφού σίγουρα θα έχει κάτι να πει για θέματα όπως η "μετακόμιση" από το "Καραϊσκάκης", η αλλαγή ξενοδοχείου, ο... Τσάνας κλπ. Να τονίσουμε εδώ πως ο Σκίμπε και ο στενός συνεργάτης/γυμναστής του Θωμάς Στράτος, ήταν από τους λίγους (αν όχι οι μοναδικοί) που ήταν πληρωμένοι από την ΕΠΟ. Σε σχέση με τους περισσότερους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη των τιμ όλων των εθνικών ομάδων (και όχι μόνο των Ανδρών), που όπως ακούγεται κλείνουν τρεις μήνες μέσα. Απλήρωτοι! Γενικότερα το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να μπλοκάρει την διοίκηση της ΕΠΟ από μαζεμένες απολύσεις/ αποζημιώσεις στο τιμ Σκίμπε (και όχι μόνο).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ