STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Referee Marco Di Bello, shows a yellow card to Udinese's Maurizio Domizzi, during the Serie A soccer match between Udinese and Atalanta at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Referee Marco Di Bello, shows a yellow card to Udinese's Maurizio Domizzi, during the Serie A soccer match between Udinese and Atalanta at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο θα σφυρίξει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Βρέσκας στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ και ο Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - Άρης.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κοντραριστούν την ερχόμενη Τετάρτη (1/7) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League υπό ιταλική επίβλεψη. Συγκεκριμένα από τον Μάρκο Ντι Μπέλο, με τον 39χρονο Ιταλό να ορίζεται για να διευθύνει το ντέρμπι στην Τούμπα, κρίσιμο και για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν μεταξύ τους για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ντι Μπέλο, διαιτητής της αναμέτρησης Ουντινέζε - Αταλάντα (2-3) το απόγευμα της Κυριακής (28/6) για την 28η αγωνιστική της Serie A, θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζαλατίνι και Τζάκομο Παγκανέσι, με τον Πιέρο Τζακομέλο να παίζει το ρόλο του διαιτητή VAR και την Χρύσα Κουρομπύλια να εκτελεί χρέη AVAR.

Όσον αφορά στα άλλα δύο παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, ο Γιώργος Βρέσκας θα διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχοντας βοηθούς τους Χασάν και Μωυσιάδη (4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας) ενώ ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός - Άρης στο ΟΑΚΑ με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος διαιτητής ο Μαλούτας, στο VAR οι Παπαπέτρου και Απτόσογλου).

Σημείωνεται πως και οι τρεις αναμετρήσεις των πλέι οφ για την 5η αγωνιστική είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Τετάρτη (1/7), με την ώρα έναρξης για το Παναθηναϊκός - Άρης να είναι στις 19:15, το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να αρχίζει στις 21:00 και το Ολυμπιακός - Άρης να έχει πρώτη σέντρα στις 21:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2: Ο τίτλος βάφτηκε κόκκινος
Άρης - ΠΑΟΚ 0-2: Σβηστά και από το πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-0: VAR-ετό παιχνίδι στην Κρήτη
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ