ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League (8η αγωνιστική): Τα γκολ και τα highlights των αγώνων

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. (VIDEOS)

Πέντε από τα οκτώ ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου. Το Σάββατο η Λάρισα με τον ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, ενώ σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ η Λαμία κατάφερε να επιβληθεί με 3-2 επί του Λεβαδειακού.

Στο πρώτο ματς της Κυριακής ο Ατρόμητος με αυτογκόλ του Μπανανά κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη (2-2) απέναντι στον Πανιώνιο.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην πεντάδα, αφού στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έκανε το 1-1 με το τέρμα του Καλτσά. Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον Άρη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΣ στις 19.00, ενώ μισή ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός παίζει με τον Απόλλωνα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21.30.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 28/10

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 4-0

Σάββατο 27/10

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-0

ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ