ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-0: Ανώτεροι, αλλά δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν ενώ έχουν παράπονα και από την διαιτησία.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο AEL FC Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν στη διάρκεια του 90λεπτου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και συγκεκριμένα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όπου ανέβασαν την απόδοση τους και έκαναν αρκετές καλές ευκαιρίες που δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν. Παράλληλα είχαν και παράπονα από την διαιτησία ζητώντας τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι με τον Παπαπέτρου όμως να δίνει συνέχεια στο ματς.

Από την άλλη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η απόδοση του έπεσε ενώ ρόλο στο να μην μπορέσει να απειλήσει στο δεύτερο μέρος έπαιξε και ο τραυματισμός του Βουό και η αναγκαστική αλλαγή του.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Φέστα ήταν τιμωρημένος από το ματς με την Λαμία και τους παίκτες της ΑΕΛ καθοδήγησε στην αναμέτρηση ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Φουσέκης. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με 3-5-2 αλλά λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα άλλαξαν το σύστημα τους σε 4-4-2.

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-0: Ανώτεροι, αλλά δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι

Από την άλλη ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και την ίδια ενδεκάδα με αυτή που είχε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ είχε στην κορυφή της επίθεσης τον Βουό αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του με τη συμπλήρωση 35λεπτών καθώς ο Βουό τραυματίστηκε, αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Αραβίδης ενώ την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά του επιθετικού των Κρητικών.

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-0: Ανώτεροι, αλλά δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι

1. ΠΡΩΤΗ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Για πρώτη φορά σε αγώνα που έγινε με γηπεδούχο την ΑΕΛ ανάμεσα στις δυο ομάδες είχαμε ισοπαλία χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν περισσότερες από 10 τελικές αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Αρχικά στο 3' ο Στρέζος είπε όχι στην κεφαλιά του Μόρα ενώ στο 20' και στο 23' Κούνιτς και Πίτι έκαναν τσαφ από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Στο 49' ο Κούνιτς έστειλε τη μπάλα λίγο έξω ενώ στο 53' η κεφαλιά του Πίτι πέρασε σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η ΑΕΛ είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 63' και πάλι με τον Κούνιτς ενώ η σπουδαιότερη φάση ήρθε στο 85' όταν ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ με τον Στρέζο να κρατάει το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση.

2. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

Ο ΟΦΗ που απείλησε λιγότερες φορές απ' ότι η ΑΕΛ στο ματς και είχε να παρουσιάσει μόνο δυο καλές στιγμές στην αναμέτρηση κατάλαβε αρκετά νωρίς ότι δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Για αυτό και ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε έμφαση στο πως η ομάδα του τουλάχιστον δεν θα χάσει. Οι Κρητικοί διατήρησαν για δεύτερο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα και πήραν έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

3. ΚΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό που είχε τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο και φέτος το "AEL FC Arena" δείχνει να παίρνει άνετα αυτόν τον τίτλο. Το γήπεδο της ομάδας της Λάρισας ήταν σε κακή κατάσταση και ακόμα είμαστε στον Οκτώβριο. Αυτό φυσικά δεν ευνοεί τόσο τους γηπεδούχους όσο και τους αντιπάλους και είναι γεγονός ότι σε κάποια σημεία η μπάλα κάνει τα δικά της αν βρει σε καμία λακούβα που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο.

Γήπεδο: "AEL FC ARENA"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)


ΑΕΛ (Γιώργος Φουσέκης):
Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72' Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Αργυρόπουλος Νάστος (61' Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72' Ντίνας), Βουό (40' Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

Γκολ:

Κίτρινες: 43' Καρανίκας, 70' Φατιόν, 81' Μόρας/49' Νάστος, 72' Πλατέλλας

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ