STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η πιο δυνατή στιγμή στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Ο Νικηφόρος νίκησε

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύναμη και στήριξη, ο Νικηφόρος βγήκε νικητής από μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Από τα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης", ο 15χρονος έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Το Σάββατο (15/2) ήταν η Παγκόσμια ημέρα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Πανιώνιος, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε μια φανέλα της ομάδας στον μικρό Νικηφόρο, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα και βγήκε νικητής από μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Από τα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης, ο 15χρονος έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Τον μικρό είχε επισκεφθεί πέρυσι αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού στη μονάδα μεταμόσχευσης, δίνοντάς του δύναμη και κουράγιο.

Η πιο δυνατή στιγμή στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Ο Νικηφόρος νίκησε

Ένα χρόνο μετά, ο Νικηφόρος τους επισκέφθηκε εκείνος στου Ρέντη και το βράδυ του Σαββάτου έδωσε το παρών στο φαληρικό γήπεδο, έχοντας βγει νικητής από την περιπέτειά του. Στο πολύ ωραίο video που έπαιξε στα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης", εμφανίζεται ο Ερίκ Αμπιντάλ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, που απευθύνεται στον μικρό και του εύχεται τα καλύτερα. Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Σαρωτικός
Φορτούνης: "Είμαι έτοιμος για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ"
Προπόνηση
Μαρτίνς: "Μετά το 4-0 σκεφτόμασταν την Άρσεναλ"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ