ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Είμαι έτοιμος για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ"

Φορτούνης: "Είμαι έτοιμος για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ"

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε πως νιώθει πανέτοιμος να αγωνιστεί και κόντρα σε Άρσεναλ - ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο 4-0 επί του Πανιωνίου ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" σκόραρε, ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και μάλιστα αναδείχθηκε MVP. Μετά τον αγώνα ο Φορτούνης, που έχει αφήσει μια και καλή πίσω τον σοβαρό του τραυματισμό, δήλωσε πως νιώθει πανέτοιμος να παίξει και κόντρα στα... ζόρικα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του:

"Μετά τον τραυματισμό μου είχα χρόνο να δουλέψω το πόδι μου και να είμαι καλά. Έχω καλή αποκατάσταση, με βοήθησαν όλοι και πλέον αισθάνομαι καλά. πατάω καλά στα πόδια μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στα γκολ και στις επιτυχίες της ομάδας. Χρειάζομαι τώρα μόνο αγώνες. Όσο περνάει ο καιρός και παίζω περισσότερο παίρνω τα πατήματά μου. Μου λείπει μόνο ο ρυθμός".

Για το γεγονός ότι υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες μεσοεπιθετικά:

"Για κάθε προπονητή όταν έχει τέτοιους παίκτες μπορεί να παίξει με πολλά συστήματα και να τους βάλει και σε άλλες θέσεις μεσοεπιθετικά. Σκοράρουμε και δημιουργούμε φάσεις, χαίρομαι να παίζω μαζί τους".

Για το αν νιώθει πως είναι έτοιμος να παίξει με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ:

"Εννοείται είμαι έτοιμος για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο στόχος μου, να είμαι έτοιμος σε αυτά τα παιχνίδια".

Για το αν στην αρχή μετά τον τραυματισμό του έμπαινε με περισσότερη φοβία στις φάσεις:

"Στις αρχές, στις προπονήσεις όταν μπήκα, το σκεφτόμουνα, αλλά όσο περνύσε ο καιρός το ξεχνάς. Ειδικά όταν μπεις στο γήπεδο. Τώρα το έχω αποβάλει τελείως. Μπήκα πιο νωρίς από ό,τι έπρεπε, αλλά έγινε καλή δουλειά και αποκατάσταση. Έκανα σκληρές προπονήσεις και δόξα τω θεώ το πόδι μου δεν έχει ενόχληση".

Για τη συνεργασία με τον Βαλμπουενά:

"Έχουμε καλή συνεργασία, είναι πολύ καλός παίκτης, μας βοηθάει. Βρισκόμαστε όλο και καλύτερα. Είναι παράδειγμα όταν βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη που έχει κερδίσει τα πάντα να κάνει τάκλιν. Τον ακολουθούν όλοι μετά".

Για το αν χωράνε και οι δύο:

"Θα το κρίνει ο προποονητής, αλλά όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε σε ένα σύστημα".

Για το αν μίλησε με τον Σουντανί:

"Μιλήσαμε. Επειδή το έχει ξαναπεράσει, ξέρει πώς να αντεπεξέλθει. Θα γυρίσει γρήγορα, το λέει η καρδιά του, τον περιμένουμε πώς και πώς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ