ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε επανέλθει"

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δήλωσε μετά το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού, μετά τη φιλική ισοπαλία με τη Σταντάρ Λιέγης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η χειμερινή προετοιμασία στους ερυθρόλευκους, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο κανάλι του Ολυμπιακού: Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: "Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά όλης της εβδομάδας. Είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, σκοράραμε γκολ, το αποτέλεσμα ήταν 3-3 και συνεχίζουμε να δουλεύουμε, το πιο σημαντικό σημαντικό είναι ότι ο προπονητής έθεσε τη στρατηγική του και προσπαθήσαμε να τη σεβαστούμε.

Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε επανέλθει, δημιουργούμε ευκαιρίες, βάζουμε γκολ και είμαστε χαρούμενοι γιατί τα παιχνίδια πλησιάζουν και βήμα - βήμα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι".

Για τον στόχο του που είναι να βάζει γκολ: "Φυσικά ο στόχος είναι να σκοράρω, είμαι χαρούμενος που πάει καλά. Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρουμε και να κερδίζουμε, το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία, είναι σημαντικό όμως να κερδίζουμε αυτοπεποίθηση.

Είτε για μένα είτε για τον Μπακαμπού, τον Χάμες ή τον Μαρσέλο που σήμερα έδωσε δύο ασίστ. Νομίζω πως αυτό μας έκανε πολύ καλό και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, είναι μόνο η αρχή και συνεχίζουμε για τον δεύτερο γύρο".

Για το ότι πλησιάζει η έναρξη της χρονιάς: "Ναι φυσικά όλοι ξέρουμε πως ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όλοι δουλεύουν, ανεξαιρέτως. Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτό μας περιμένει. Περιμένουμε να ξεκινήσουν οι αγώνες, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις. Έχουμε το φιλικό με τη Νότιγχαμ και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη της σεζόν".

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα στον δεύτερο γύρο: "Το σημαντικό σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι έχουμε ποιότητα στην ομάδα. Βρίσκουμε τη φόρμα μας, όλοι ξέρουν πως ο καθένας δείχνει την ποιότητά του και πως αν είμαστε όλοι μαζί και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή στην άμυνα αλλά και στην επίθεση νομίζω θα τα πάμε καλά στο δεύτερο μισό της χρονιάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ