ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Σταντάρ 3-3: Χορταστική φιλική ισοπαλία με δύο ασίστ Μαρσέλο μέσα σε δύο λεπτά

(7 ) /   /  -   (  / EUROKINISSI)
(7 ) / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης σε φιλικό παιχνίδι στη Μαρμπέγια. Ο Ντάβιντα άνοιξε το σκορ, ο Αραμπί ισοφάρισε στο 58' πριν να περάσουν ξανά μπροστά οι Βέλγοι με τον Όιο (64'). Μπακαμπού (74') και Αραμπί (76') έκαναν το 3-2 με δύο ασίστ Μαρσέλο, με τον Όιο να διαμορφώνει στο 90' το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους ήρθε ισόπαλος 3-3 με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Μίτσελ έκανε δοκιμές, όπως με τον Μπιέλ στη θέση φορ στο πρώτο μέρος και τους Μπακαμπού - Αραμπί μαζί στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, ενώ είδε ακόμη μία καλή εμφάνιση του Μαρσέλο που είχε δύο ασίστ.

Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντάβινταμ με τον Αραμπί να ισοφαρίζει στο 85'. Οι Βέλγοι πέρασαν ξανά μπροστά με τον Όιο στο 64'. Ωστόσο ο Μαρσέλο τροφοδότησε τους Μπακαμπού και Αραμπί στο 74' και στο 76' αντίστοιχα για την προσωρινή ανατροπή. Στο 90' ο Όιο έφερε εκ νέου την ισορροπία.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Μπιέλ στη θέση του κεντρικού επιθετικού και τους Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα στα άκρα. Η Σταντάρ Λιέγης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε την κατοχή, με τους ερυθρόλευκους σε πρώτη φάση να απορροφούν την πίεση. Στο 19ο λεπτό οι Βέλγοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Ντάβιντα γύρισε το σώμα του εκτός περιοχής, έκανε το σουτ και μαζί και το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνήλθε μετά το γκολ που δέχθηκε και στα επόμενα λεπτά ανέβασε τον ρυθμό του. Στο 27' οι ερυθρόλευκοι έκλεψαν, ο Μπιέλ άνοιξε στον Γκάρι Ροντρίγκες στα δεξιά, έκανε το σουτ, με τον Μποντάρ να απομακρύνει σε κόρνερ στη γωνία του. Στο 35' καλή στιγμή είχε και ο Κασάμι, ενώ το πρώτο μέρος τελείωσε με την αναγκαστική αλλαγή του Ντόι.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με αλλαγές στο δεύτερο μέρος, με τους Αραμπί, Χάμες και Σαμασέκου να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή και κατάφεραν στο 58ο λεπτό να ισοφαρίσον. Ο Βρουσάι με εξαιρετική προσπάθεια ντρίμπλαρε ωραία, έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αραμπί έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μίτσελ άλλαξε όλη την ομάδα του, με τους Μαρσέλο, Καλογερόπουλο, Μπακαμπού, Φορτούνη και Ανδρούτσο να κάνουν την εμφάνισή τους. Στο 64ο λεπτό η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα. Ο Μπελεγκόνι κράτησε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι με τον Όιο να σκοράρει μάλιστα με τακουνάκι.

Στο 69' οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη στιγμή με το πλασέ του Μπακαμπού να μην νικάει τον τερματοφύλακα της Σταντάρ. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μέσα σε δύο λεπτά την ανατροπή. Στο 74' Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αραμπί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.. Στο 76' ξανά ο Βραζιλιάνος σταρ έβγαλε τη σέντρα αυτή τη φορά για τον Αραμπί που έκανε το 3-2.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, όμως η Σταντάρ ήταν εκείνη που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90'. Ο Τσάνακα απέφυγε τον Χάμες από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Όιο, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Ντόι (39' Μπουχαλάκης), Βρουσάι, Εμβιλά, Κασάμι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπιέλ.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Αραμπί, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Κρίστινσον, Μαρσέλο, Καλογερόπουλος, Μπακαμπού, Φορτούνης, Ανδρούτσος.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Μποντάρ, Μποπέ, Τσίμιροτ, Λαΐφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Νταβίντα, Ζιάνι, Πέριτσα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ