ΜΙΛΑΝ

"Έκρηξη" Γκαλιάνι κατά διαιτητών!

"Έκρηξη" Γκαλιάνι κατά διαιτητών!
New Image

Σφοδρή επίθεση κατά της διαιτησίας, μετά το 0-0 με την Τορίνο στο "Σαν Σίρο" εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι"

"Η Μίλαν είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και δεν θέλω να θυμώσω πάλι με τους διαιτητές, όμως η επανάληψη των λαθών εναντίον μας είναι κάτι το τρελό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση", τόνισε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, έχοντας στο μυαλό του το πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε υπέρ του Αμπροζίνι σε μαρκάρισμά του εντός περιοχής από τον Νατάλι, και συμπλήρωσε:

"Η τρέλα είναι η σωστή λέξη. Δεν ξέρω τί άλλο ορισμό να δώσω για το μαρκάρισμα του Νατάλι στον Αμπροσίνι. Ήταν πεντακάθαρο πέναλτι. Ή εγώ είμαι τυφλός ή αυτό το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο. Μερικές φορές μπορείς να νικήσεις και 1-0 με πέναλτι, ξέρετε δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να το απαγορεύει αυτό..."

Η Μίλαν μάλιστα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά φρόντισε να παρουσιάσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, φάσεις όπου έχει αδικηθεί φέτος από τη διαιτησία, και που οι άνθρωποι των "ροσονέρι" θεωρούν πως οι αποφάσεις αυτές έχουν αλλοιώσει την θέση της ομάδας στην βαθμολογία.

Οι φάσεις αυτές είναι τα γκολ-οφσάιντ που έχουν μετρήσει εις βάρος της Μίλαν στους εκτός έδρας αγώνες με Σιένα (γκολ Μακαρόνε) και Παλέρμο (γκολ Αμάουρι), καθώς και τα πέναλτι που δεν της έχουν δοθεί στις αναμετρήσεις με Έμπολι, Λάτσιο και Τορίνο

"Θα ήθελα να μετρήσω -και θα το κάνουμε- πόσοι πολλοί πόντοι μας έχουν αφαιρεθεί από τα λάθη των διαιτητών. Έγινε μάλιστα και έρευνα από την επιτροπή καταναλωτών, που ανακάλυψε ότι η Μίλαν είναι η πιο ζημιωμένη ομάδα από τα διαιτητικά λάθη φέτος.

Ας μιλήσουμε για αυτό, την Τρίτη ο Κολίνα θα παραδεχτεί ότι ήταν πέναλτι, όμως οι βαθμοί δεν θα μας επιστραφούν. Το πρόβλημα με τη διαιτησία υπάρχει και είναι σοβαρό. Είναι ανώφελο να εθελοτυφλούμε και να κάνουμε σαν να μην υπάρχει",

κατέληξε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν.










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ