ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Ωρα να σπάσει η κατάρα"

AC Milan's Ricardo Kaka' of Brazil, right, scores during an Italian major league soccer match between Sampdoria and AC Milan at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2007. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Μίλαν-Σαμπντόρια AP

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης προέτρεψε τους παίκτες του να νικήσουν την Τορίνο για να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη στο Καμπιονάτο

Στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο Κάρλο Αντσελότι ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη με την Τορίνο το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου να τερματίσουν την "κατάρα" που τους κατατρέχει από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς σε πέντε αγώνες που έχουν δώσει φέτος στο "Σαν Σίρο" μετρούν το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ των 3 ισοπαλιών και 2 ηττών!
"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σπάσουμε την κατάρα του Σαν Σίρο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συνέχισε: " Έίναι το σπίτι μας και ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι καλό εκεί, έστω και αν το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Αυτή είναι μία σημαντική χρονική στιγμή για εμάς και θα χρειαστούμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε, όμως δεν υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης".

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης απέρριψε τους ισχυρισμούς των ιταλικών ΜΜΕ, πως η ομάδα του διέρχεται περίοδο κρίσης. "Μία ομάδα που βρίσκεται σε κρίση δεν εναλάσσεται ανάμεσα σε αρνητικές εμφανίσεις τύπου Έμπολι και θετικές όπως με τη Ρόμα και την Τζένοα".

Όσο για τους στόχους της Μίλαν μετά την απώλεια βαθμών που την έχουν φέρει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, επεσήμανε: "Θέλουμε την τέταρτη θέση και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. Εάν προσθέσουμε αυτά στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η σεζόν θα είναι πολύ επιτυχημένη".










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ