ΜΙΛΑΝ

Ρονάλντο: "Επιστρέφω επιτέλους στα γήπεδα"

Ρονάλντο: "Επιστρέφω επιτέλους στα γήπεδα"
New Image

Έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα της Μίλαν σε επίσημο ματς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις 31 Ιουλίου, εμφανίζεται το "φαινόμενο"

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές της επανεμφάνισής του στα γήπεδα με τη φανένα των "ροσονέρι", το "φαινόμενο" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου πήρε επιτέλους μέρος σε προπόνηση με μπάλα μαζί με τους συμπαίκτες του και όπως δηλώνει στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, είναι έτοιμος για δυναμικό comeback στα γήπεδα.
"Έχουν περάσει τρεις μήνες από τον τραυματισμό μου και αυτή η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για μένα, όμως πιστεύω ότι έχει περάσει οριστικά", τόνισε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

"Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι να βγάζω το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων με τους συμπαίκτες μου και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.

Το να είσαι εκτός γηπέδων δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν παίκτη, ενώ το να μην ξέρεις την ακριβή ημέρα της αποθεραπείας σου είναι κάτι που σε κουράζει πνευματικά. Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν".



Το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος φορ θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Τορίνο από τις εξέδρες του "Σαν Σίρο", ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμ στις 11 Νοέμβρη.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ