STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εκδίκαση για Βάλνερ με νέα σύνθεση

Εκδίκαση για Βάλνερ με νέα σύνθεση
ΒΑΛΝΕΡ

Μπορεί να ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00, ωστόσο η υπόθεση Βάλνερ ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 15:00 με νέα σύνθεση

Πιο συγκεκριμένα προηγήθηκαν άλλες υποθέσεις στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία για την εκδίκαση της ένστασης για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή των "Πόντιων" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο δικηγόρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Πέτρος Καϊμακάμης ζήτησε την εξαίρεση του ενός εκ των μελών της 3μελους πειθαρχικής επιτροπής,του κ. Στεφανάκη υποστηρίζοντας ότι ο γιος του έχει υπαλληλική σχέση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό καθώς ο Γιώργος Στεφανάκης αυτοεξαιρέθηκε και έτσι ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης με άλλη σύνθεση. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ένας νέος δρόμος για την εκδίκαση υποθέσεων από την αθλητική δικαιοσύνη.

Η πλευρά του Απόλλωνα Καλαμαριάς υποστηρίζει το νόμιμο της μετεγγραφής του Αυστριακού στην ομάδα μετά και το δελτίο που εξέδωσε η ΕΠΟ ενώ η πλευρά του Ολυμπιακού θεωρεί ότι η συμμετοχή του ήταν αντικανονική καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς της FIFA.


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ