ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Η ντροπή είναι του Ολυμπιακού"

Κατσαβάκης: "Η ντροπή είναι του Ολυμπιακού"
μπαρκογλου πανηγυρικο

τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης στάθηκε στα συναισθήματα που επικρατούν στην ομάδα του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

" Διακατεχόμαστε από ένα κράμα συναισθημάτων. Από την μία είμαστε υπερήφανοι που πήραμε μία τέτοια νίκη και από την άλλη θέλουν να μας την πάρουν στα χαρτιά", σημείωσε αρχικά και συνέχισε: " Όταν υπάρχει μια παρατυπία, δεν εγκρίνεις το δελτίο.

Από εκεί και πέρα τι ψάχνουν να βρουν; Η ντροπή είναι του Ολυμπιακού, που θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα, αλλά είναι κι άλλες ομάδες από πίσω. Αν ξέραμε ότι υπήρχε μια περίπτωση να έχουμε πρόβλημα, δεν θα βάζαμε τον παίκτη

".

Στη συνέχεια ο προπονητής του Απόλλωνα προειδοποίησε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας αν χάσει η ομάδα του τους βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λέγοντας: " Αν χάσουμε το ματς στα χαρτιά, εγώ δεν θα έχω κουράγιο να συνεχίσω".

Κι όσον αφορά την συνέχεια; " Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) και θα δουλέψουμε υπεύθυνα εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Εργοτέλη, που είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ο αντίπαλός μας παίζει με την πλάτη στον τοίχο, ετοιμαζόμαστε για μάχη

", κι όσο για την απόκτηση των Βάλνερ, Χετεμάι και Μπάρκογλου δήλωσε: " Ο Βάλνερ και ο Χετεμάι μας έδωσαν πολύ μεγάλη βοήθεια, και βέβαια και η συμμετοχή του Μπάρκογλου ήταν πολύ σημαντική. Μας δικαίωσαν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ