ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ"

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, κατά την παραλαβή του βραβείου του Best Goal της 4ης αγωνιστικής από τον Πέτρο Μίχο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο από την παλαίμαχο άσο των "ερυθρολεύκων" και νυν προπονητή, Πέτρο Μίχο, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος για το γεγονός ότι πέτυχε αυτό το όμορφο τέρμα μέσα στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω και σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά είμαι τυχερός που πέτυχα αυτό το γκολ μπροστά στον κόσμο μας.

Είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και είναι σημαντικό γιατί ήταν το πρώτο στην Ελλάδα",
είπε αρχικά ο Φουστέρ και συμπλήρωσε για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Eίναι πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά. Με γεμάτο γήπεδο, έχουμε ακόμα έναν παίκτη για την ομάδα μας".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και την θέση του: "Απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου έκανα το ντεμπούτο μου (σ.σ στο καλοκαιρινό φιλικό των δύο ομάδων στο "Πανθεσσαλικό"). Πρέπει να παραδεχτώ ότι παρότι είναι νεοφώτιστη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα στην επίθεση.

Ελπίζουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό.

Εμείς θέλουμε να έχουμε διάρκεια στα καλά παιχνίδια και γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Η θέση μου είναι να συνδέσω τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, να δίνω τελικές πάσες και αν μπορώ να σκοράρω και εγώ".


Μίχος: "Να υπάρξει συνέχεια"
Η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού, Πέτρος Μίχος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση του Φουστέρ και της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στις επίσημες υποχρεώσεις.

"Συγχαρητήρια στον Φουστέρ. Είναι εξαιρετικό να βγαίνουν στο γήπεδο όσα γίνονται στις προπονήσεις. Ελπίζω η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια και να βρεθούμε πολλές φορές εδώ για να βραβεύσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ