ΜΙΛΑΝ

Δυσαρεστημένος ο Ζέντορφ με τον Αντσελότι

Δυσαρεστημένος ο Ζέντορφ με τον Αντσελότι
Ζέντορφ

Ο Ολλανδός αστέρας της Μίλαν Κλάρενς Ζέντορφ δήλωσε δυσαρεστημένος για την οπισθοχώρηση του λόγο του Άλεξ Πάτο

Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη θέση του Κλάρενς Ζέντορφ είναι κοντά στην επίθεση, εκεί τον χρησιμοποιούσε ο Κάρλο Αντσελότι τόσο καιρό με τον Ολλανδό να έχει εξαιρετική απόδοση, η έλευση του του Άλεξ Πάτο όμως φαίνεται να έχει αλλάξει τα πλάνα του Ιταλού προπονητή, με αποτέλεσμα ο Ζέντορφ να έχει μετακινηθεί λίγο μπροστά από την άμυνα.
“Ήμουν σίγουρος ότι με τον Πάτο και τον Ρονάλντο στην ενδεκάδα η ομάδα θα έκανε την πρώτη της νίκη στο γήπεδο μας μετά από πολύ καιρό, όμως είμαι λίγο δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι μετατοπίστηκα πίσω για να χωρέσουν όλοι στην ενδεκάδα”.

Παρόλα αυτά ο Κάρλο Αντσελότι είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του 31χρονου άσσου ακόμα και σε αυτή την θέση και πιστεύει ότι και ο ίδιος ο παίκτης θα δεχθεί τον νέο του ρόλο στην ομάδα.

“Πάντα μου αρέσει να βλέπω τον Κλάρενς να παίζει με αυτό το πάθος για εμένα ήταν σίγουρα ο καλύτερος του γηπέδου παρόλα αυτά δεν πρέπει να νιώθει ριγμένος για την θέση που παίζει, καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει θυσίες στην ομάδα μας τον καταλαβαίνω όμως γιατί την περσινή χρονιά είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και νιώθει σαν τον ηγέτη της ομάδας”.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ