ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι:"Θέλουμε τον Τζαμπρότα"

Μπερλουσκόνι:"Θέλουμε τον Τζαμπρότα"
Μπερλουσκόνι

Ο Πρόεδρος της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η ομάδα του θέλει Τζαμπρότα

Με το που φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις παίκτη-Μπαρτσελόνα πολλές ομάδες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν με την Μίλαν να είναι από τις πρώτες, πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία μάλιστα έλεγαν ότι η μετακίνηση του ίσως ολοκληρωθεί μέσα στον Γενάρη.
“Ο Τζαμπρότα είναι μια σπουδαία μεταγραφή για οπουδήποτε ομάδα καθώς μπορεί να καλύψει παραπάνω από μια θέση, εμείς βέβαια προσπαθούμε να ανανεώσουμε την ομάδα μας φέρνοντας νέους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι”.



Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε επίσης και στον Ντίντα ο οποίος φέτος πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις που έχουν στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα του.

“Μην ξεχνάτε ότι όταν κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα ο Ντίντα ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης, καθώς έκανε μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Τζέραρντ, δυστυχώς όμως για αυτόν έχει σοβαρά προβλήματα με τον ώμο του άλλος στην θέση του θα τα είχε παρατήσει κιόλας, αυτός όμως συνεχίζει και είναι κάτι που εκτιμώ πολύ”.


TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ