ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δυο φιλικά ακόμα με Πανιώνιο και Βατανιακό

Δυο φιλικά ακόμα με Πανιώνιο και Βατανιακό
Ολυμπιακού Βόλου κόσμος

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με Βατανιακό και Πανιώνιο αντίστοιχα. Φεύγουν τα διαρκείας.

Ο οριστικός αποκλεισμός από την Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η UEFA την Δευτέρα, αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να αλλάξουν το πρόγραμμα τους και να προσθέσουν δυο φιλικά ματς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι.

Το πρώτο θα διεξαχθεί Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 17 Αυγούστου με αντίπαλο τον Βατανιακό στις 20:00, ενώ το δεύτερο την Κυριακή 21 Αυγούστου στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 19:00.

Μέσα σε όλα να πούμε πως η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας κυλάει με ικανοποιητικούς ρυθμούς:

"Με ικανοποιητικό ρυθμό αυξάνεταιη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος στέκεται έμπρακτα, δυναμικά και μαζικά κοντά στο Ολυμπιακό Βόλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, τους υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και η παραλαβή των καρτών πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά (09.00-14.00 και 18.00-21.00) καθώς και από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys (στην οδό Αγίου Δημητρίου). Τελική ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει οριστεί η Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ