ΑΕΚ

Δον Λαγός!

Δον Λαγός!
Λαγός

Ο Παναγιώτης Λαγός κοσμεί τις εσωτερικές σελίδες του Don Balon, το περιοδικό που διαβάζουν όλες οι ισπανικές ομάδες

Το κείμενο φέρει τον τίτλο "Ένας Θεός για τον Όλυμπο" και εξιστορεί το τι ακριβώς συνέβη τους προηγούμενους μήνες για να καταλήξει ο τότε μέσος του Ηρακλή στην Ένωση.

" Έχοντας πρόσφατα γίνει 21 χρόνων, ο Παναγιώτης Λαγός έγινε η πιο αξιόλογη μετεγγραφή του περασμένου καλοκαιριού στην Ελλάδα. Ένα ελκυστικό "φιλέτο" για τους "μεγάλους" του ελληνικού πρωταθλήματος. Η τριάδα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-ΑΕΚ παρατηρούσε προσεκτικά τις κινήσεις του νέου "Θεού" του Ολύμπου, ώστε να μην αφήσει ανεκμετάλευτη την ευκαιρία να προσθέσει στο ρόστερ της".

Αναλύοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει " ο Παναγιώτης Λάγος ξεχωρίζει για την ικανότητα, τόσο στα δέξια, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και της μεσαίας γραμμής, αν και η φυσική θέση του είναι αριστερός χαφ. Έχει υψηλή τεχνική και εξαιρετικό σουτ με το αριστερό πόδι".

Στο "Don Balon" φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μίμη Παπαϊωάννου και του Θωμά Μαύρου για την αξία του Λαγού. Ο πρώτος ανέφερε " έχει ταλέντο, αλλά πρέπει να το τελειοποιήσει. Το μέλλον του ανήκει χωρίς αμφιβολία".

Όσο αφορά τον Μαύρο, ο κορυφαίος σκόρερ του παρελθόντος επισήμανε από την πλευρά του, ότι " είναι η νέα μεγάλη υπόσχεση της Ελλάδας. Είναι πολύ νέος και πρέπει να δουλέψει. Προσωπικά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ