ΑΕΚ

Μεγαλεία για Χετεμάι

Μεγαλεία για Χετεμάι
Χετεμάι

Υποψήφιος διάδοχος του Νέντβεντ στη Γιουβέντους ο Χετεμάι! Δεν φεύγει, διαβεβαιώνει ο Φερέρ

Η Γιουβέντους παρακολουθεί τον άσο της Ένωσης, μιας και αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που μελλοντικά θα αντικαταστήσει τον μεγάλο σε ηλικία πια, Πάβελ Νέντβεντ.

" Ο διάδοχος του Λιτμάνεν; Ο Χετέμαι είναι ένας παίκτης διαφορετικός συγκριτικά με αυτόν που παραμένει, ο πιο διάσημος από τους Φινλανδούς παίκτες. Είναι 19 ετών, δεν έχει τη φαντασία που είχε ο συμπατριώτης του. Είναι ένας σπεσιαλίστας που παίζει στη γραμμή και θεωρητικά μπορεί να λογιστεί ως ένας από τους υποψήφιους, για να διαδεχθούν τον Πάβελ Νέντβεντ", έγραψε η ιταλική εφημερίδα στο φύλλο του Σαββάτου.

Ο Βασίλιεφ, όπως υπογράφει ο συντάκτης του κειμένου, έχει παρακολούθησει τον Χετεμάι στα παιχνίδια με Άντερλεχτ και Λιλ.

" Ο Χετεμάι είναι πολύ απλά ένας παίκτης που υπόσχεται καλά. Ένας νεαρός που αρχίζει και γεμίζει τη βαλίτσα με εμπειρίες χάρη στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό πρωτάθλημα, και για αυτό τον λόγο παρακολουθείται".

"Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω"
Η "El Mundo Deportivo"... παίζει πολύ Ελλάδα και μετά τον Βίκτορ Μουνιόθ, δημοσίευσε και συνέντευξη του Λορέντσο Σέρα Φερέρ στις επόμενες σελίδες της.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κλήθηκε να μιλήσει για τη Μπέτις, όμως αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι η τωρινή ομάδα του, όχι η πρώην που περνάει δύσκολες στιγμές.

" Ήρθα στην Ελλάδα αποφασισμένος να σπάσω έναν έντονο και μακρύ κύκλο. Το να είμαι εδώ είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή, να κάνω ουσιαστικά ένα μπραντεφέρ με τον εαυτό μου και να μάθω, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε", ανέφερε ο Φερέρ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον πανηγυρισμό του το γκολ της νίκης απέναντι στη Λιλ, παραδέχθηκε ότι "δεν συνηθίζω να εξωτερικεύω τέτοιου είδους συναισθήματα, αλλά βγήκε μέσα από τη ψυχή μου. Ήταν ένα γκολ που μας έδινε την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και επιτυγχανόταν κάτι σημαντικό για αυτόν τον σύλλογο, που ρίσκαρε φέρνοντας μας εδώ".

Παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο, ξεκαθάρισε ότι αν δεν τα καταφέρει στη δουλειά του, είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

" Ο πρόεδρος έκανε μία προσπάθεια για να με προσλάβει και εγώ ρίσκαρα, αφού πάντα πρέπει να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος και να μεγαλώνεις. Παρ'όλα αυτά, ο πρόεδρος ξέρει ότι αν υπάρξει κάτι εντυπωσιακό που θα φρενάρει την πρόοδο μου, πάντα θα είμαστε ανοιχτοί για συζήτηση".



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ