ΕΥΡΩΠΗ

"Δίνουν αθλητικό κίνητρο στον Ντέμιαν"

"Δίνουν αθλητικό κίνητρο στον Ντέμιαν"

Ο ατζέντης του 31χρονου επιθετικού, Ρόμπερτ Ντέμιαν, μίλησε για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και τα χρήματα της Νέφτσι Μπακού

Ο Μίκαλ Καρπίνσκι, ο ατζέντης του Ρόμπερτ ΝΤέμιαν συναντήθηκε σήμερα για μερικές ώρες με τον πρόεδρο της Ποντμπεσκίντζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα, Βόιτσεχ Μπορέκιμ.

Συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας δεν προέκυψε.

"Υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες ο Ρόμπερτ να παραμείνει στην Ποντμπεσκίντζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την Κυριακή και μέχρι τότε θα έχει πάρει την απόφασή του"δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καρπίνσκι, οποίος μίλησε ανοιχτά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, και της Νέφτσι Μπακού για τον πρώτο σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος.

"Υπήρχε και η Διναμό Δρέσδης, αλλά έπαψε να ενδιαφέρεται. Τα υπόλοιπα τρία κλαμπ παραμένουν ζεστά με τον Ντέμιαν. Η Ελλάδα είναι ελκυστική για το Ρόμπερτ για αθλητικούςλόγους το Αζερμπαϊτζάν για τα χρήματα. O Ρόμπερτ σκέφτεται ήρεμα το ζήτημα, είναι μία δύσκολη απόφαση"σημείωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα πολωνικά δημοσιεύματα η Νέφτσι Μπακού προσφέρει 20.000 ευρώ μηνιαίως στο Ντέμιαν, δύο και πλέον φορές περισσότερα απ' ότι οι Πολωνοί. Μάλιστα, υπάρχουν και αναλύσεις για το αν ο Σλοβάκος ύψους 1.81μ. επιθετικός θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό των Τζιμπούρ-Μήτρογλου ή τον ΠΑΟΚ του Αθανασιάδη.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ