ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Άλβαρο είχε αποκαλέσει "μικρό" τον Μέσι

Όταν ο Άλβαρο είχε αποκαλέσει "μικρό" τον Μέσι

Ο Νεϊμάρ κατηγόρησε για ρατσιστική επίθεση τον στόπερ της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονθάλεθ, ο οποίος το 2016, ως παίκτης της Εσπανιόλ, είχε αποκαλέσει "μικρό" τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, για πικάρισμα. (VIDEO)

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το γαλλικό ντέρμπι μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 1-0 μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς". Στις καθυστερήσεις του αγώνα, υπήρξαν γενική σύρραξη, με πέντε ποδοσφαιριστές να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα.

Μεταξύ αυτών κι ο Νεϊμάρ, ο οποίος κατηγόρησε τον στόπερ των Μασσαλών, Άλβαρο Γκονθάλεθ ότι τον αποκάλεσε "μαϊμού, πουτ@@@ς γιο". Ο παίκτης της Μαρσέιγ υπερασπίστηκε τον εαυτό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media με τους συμπαίκτες του, διαφορετικών φυλών, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό.

Ωστόσο, πριν από τέσσερα χρόνια, ο 30χρονος -πλέον- αμυντικός, είχε βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο, όταν κατά τη διάρκεια του καταλανικού ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ, είχε κάνει χαρακτηριστική κίνηση και είχε αποκαλέσει "τόσο μικρό", τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Βέβαια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν... μάσησε και του απάντησε πως είναι "κακός (παίκτης)", με τον Άλβαρο να χαμογελάει και να δείχνει να συμφωνεί με την άποψη του αντιπάλου του.

Δείτε το σκηνικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άλβαρο: "Δεν υπάρχει χώρος για το ρατσισμό, πρέπει να μάθεις να χάνεις"
Νεϊμάρ: "Ο Γκονζάλες με είπε μαϊμού που...νας γιο"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ