ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλβαρο: "Δεν υπάρχει χώρος για το ρατσισμό, πρέπει να μάθεις να χάνεις"

PSG's Neymar, center, takes on the Marseille defence during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar, center, takes on the Marseille defence during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονθάλεθ, απάντησε στις κατηγορίες του Νεϊμάρ πως του έκανε ρατσιστική επίθεση, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία με τους μαύρους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό.

Το γαλλικό ντέρμπι μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο. Οι Μασσαλοί επικράτησαν 1-0 μέσα στο Παρίσι, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε γενική σύρραξη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν πέντε ποδοσφαιριστές και να δοθούν 12(!) κίτρινες κάρτες.

Μεταξύ των παικτών που πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια ήταν κι ο Νεϊμάρ, ο οποίος χτύπησε τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονθάλεθ, με τους δύο παίκτες να έχουν νωρίτερα μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Μάλιστα, κατά την έξοδό του από το γήπεδο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ απευθυνόμενος στον τέταρτο διαιτητή, κατηγόρησε τον Ισπανό στόπερ πως του έκανε ρατσιστική επίθεση, αποκαλώντας τον "μαϊμού, πουτ@@ας γιο".

Από την πλευρά του, ο Γκονθάλεθ απάντησε στις κατηγορίες μέσω ανάρτησης στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τους μαύρους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ, καθώς και τον Ασιάτη Ναγκατόμο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό.

"Δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό. Μία καθαρή καριέρα με πολλούς συμπαίκτες και φίλους σε καθημερινή βάση.

Κάποιες φορές πρέπει να μάθεις να χάνεις και να το αποδέχεσαι στο χορτάρι. Απίστευτοι τρεις βαθμοί", αναφέρει η ανάρτηση του Άλβαρο.

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την ανάρτηση ήταν κι ο Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε πως "δεν είσαι άνδρας για να παραδεχθείς το λάθος σου. Η ήττα είναι μέρος του αθλήματος. Το να προσβάλλεις και να φέρνεις στο ρατσισμό στη ζωή μας, όχι. Δεν έχω πλέον κανέναν σεβασμό για σένα. Πάρε την ευθύνη γι' αυτό που είπες και να είσαι άνδρας. ΡΑΤΣΙΣΤΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νεϊμάρ: "Ο Γκονζάλες με είπε μαϊμού που...νας γιο"
Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ 0-1: Νέο χαστούκι για την ομάδα του Τούχελ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ