ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Ο Γκονζάλες με είπε μαϊμού που...νας γιο"

PSG's Neymar reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Νεϊμάρ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Άλβαρο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ, ενώ τόνισε στο Twitter ότι μετάνιωσε που δεν τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι που είχε 5 κόκκινες (για συμπλοκές στις καθυστερήσεις) και 12 κίτρινες κάρτες, η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Γαλλίας σε δεύτερη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ένας από τους αποβληθέντες ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος φάνηκε στο VAR ότι χτύπησε τον Άλβαρο Γκονθάλεθ. Ο Βραζιλιάνος σταρ διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, ιδιαίτερα στον τέταρτο κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον παίκτη της Μαρσέιγ.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ στη συνέχεια ανήρτησε δύο μηνύματά του στο Twitter, όπου αναφέρεται στα γεγονότα. Αρχικά, τόνισε ότι μετανιώνει που δεν χτύπησε στο πρόσωπο τον Άλβαρο. "Λυπάμαι μόνο που δεν χτύπησα στο πρόσωπο αυτόν τον μ@@@@@" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος παίκτης των Παριζιάνων tweetαρε για δεύτερη φορά, όπου δήλωσε: "Ήταν εύκολο το VAR να εντοπίσει το χτύπημά μου, αλλά θέλω να δω ότι έπιασε και την στιγμή που με είπε Μαϊμού π@@@@@@@ γιο. Για ένα χτύπημα με έστειλαν έξω, γι' αυτό;"

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ απάντησε στις κατηγορίες του Νεϊμάρ πως του έκανε ρατσιστική επίθεση, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία με τους μαύρους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ