ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκριεζμάν ζήτησε μπασκετική Ατλέτικο, αλλά ξέχασε την Εστουδιάντες

Atlético Madrid's Antoine Griezmann, of France, waves to the crowd during the first half of an NBA basketball game between the Brooklyn Nets and the Atlanta Hawks, Sunday, Dec. 16, 2018, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Atlético Madrid's Antoine Griezmann, of France, waves to the crowd during the first half of an NBA basketball game between the Brooklyn Nets and the Atlanta Hawks, Sunday, Dec. 16, 2018, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ήθελε να υπήρχε και μπασκετικό τμήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ξέχασε την Εστουδιάντες την οποία υποστηρίζουν οι οπαδοί των "ροχιμπλάνκος".

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει τμήμα μπάσκετ, όμως είναι γνωστό ότι οι υποστηρικτές της βρίσκονται στο πλευρό της Εστουδιάντες. Ο Αντουάν Γκριεζμάν πάντως το ξέχασε και η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας του απάντησε μέσω twitter.

Στο "WiZink Center" της Μαδρίτης βρέθηκε την Πέμπτη (14/2) ο Αντουάν Γκριεζμάν για να παρακολουθήσει τους αγώνες της πρώτης ημέρας του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Γάλλος επιθετικός είναι γνωστό ότι στον ελεύθερό του χρόνο παρακολουθεί μπάσκετ, ενώ σε κάθε ευκαιρία ταξιδεύει στις ΗΠΑ και βλέπει από κοντά αγώνες του ΝΒΑ.

Ερωτηθείς για τις αναμετρήσεις που παρακολουθούσε (σ.σ. Τενερίφη-Μάλαγα και Μπαρτσελόνα - Βαλένθια) εκείνος τόνισε: "Μου αρέσει πολύ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι να παρακολουθήσω έναν αγώνα Κυπέλλου. Ήθελα να έρθω και να το διασκεδάσω. Στην τηλεόραση φαίνεται ωραίο, αλλα΄είναι πολύ καλύτερο να το βλέπεις από κοντά. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα μπάσκετ με την Ατλέτικο και να πηγαίνω σε αγώνες πιο συχνά".

Όταν το video με τις δηλώσεις του Γκριεζμάν έγινε tweet, η Εστουδιάντες απάντησε βάζοντας ένα emoji. Μέσω αυτού θέλησαν να θυμίσουν στον επιθετικό των "ροχιμπλάνκος" ότι υπάρχει ήδη και δεύτερη ομάδα μπάσκετ στη Μαδρίτη, εκτός από τη Ρεάλ. Μάλιστα τους "φοιτητές" τους υποστηρίζουν παραδοσιακά οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο 27χρονος επιθετικός το ξέχασε...

Δείτε την εικόνα:

Ο Γκριεζμάν ζήτησε μπασκετική Ατλέτικο, αλλά ξέχασε την Εστουδιάντες

Photocredits: AP/ Frank Franklin II

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ