ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπελ για Ριμπερί: "Έλα στην Αυστραλία να γίνεις ροκ σταρ"

Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in Munich, Germany, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in Munich, Germany, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο πρώην-παίκτης της Μπάγερν, Μάρκους Μπάμπελ, προτείνει στον Φρανκ Ριμπερί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Το καλοκαίρι ο 35χρονος, πια, Φρανκ Ριμπερί θα φύγει από το Μόναχο και θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Ο άλλοτε παίκτης των Βαυαρών, Μάρκους Μπάμπελ, ο οποίος προπονεί την αυστραλιανή ομάδα, Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει με τον Γάλλο και του πρότεινε να παίξει στην Αυστραλία.

"Του είπα, εντάξει αν θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, πρέπει να πας στο Κατάρ, αλλά αν θέλεις να γίνεις ροκ σταρ, έλα στην Αυστραλία" ανέφερε στη αυστραλιανή εφημερίδα "Sydney Morning Herald"

Ακόμη, ο Μπάμπελ συμπλήρωσε ότι είχε απάντηση από τον Ριμπερί: "Μου είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έρθω εδώ, μιλάμε για μία κατηγορία που δεν του ταιριάζει."

Ο Φρανκ Ριμπερί βρίσκεται στην Μπάγερν από το 2007 και αποτελεί έναν από τους ρέκορντμαν του συλλόγου με οκτώ πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα Γερμανίας και ένα Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπάγερν Μονάχου: Αναλαμβάνει την προεδρία ο Καν
Μπάγερν: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Γκνάμπρι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ