ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Γκνάμπρι

Bayern's Serge Gnabry, center, just scored his side's 4th goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Munich in Moenchengladbach, Germany, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Serge Gnabry, center, just scored his side's 4th goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Munich in Moenchengladbach, Germany, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Σερζ Γκνάμπρι θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2023, αφού η Μπάγερν φρόντισε να του ανανεώσει από νωρίς το συμβόλαιο.

Ο 23χρονος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και η Μπάγερν δεν θα άφηνε να πέσει σε ξένα χέρια. Έτσι, πήρε την γρήγορη απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το 2020, γι' ακόμη τρία έτη.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις δήλωσε: " Στη πρώτη του σεζόν σε μας έκανε ακόμη ένα μεγαλύτερο βήμα μπροστά. Ο Σερζ είναι από τους νέους που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο στο μέλλον της Μπάγερν."

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ίδιος ο Γκνάμπρι με τις δηλώσεις του: " Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Περνάω καλά στην ομάδα και πιστεύω, φυσικά, σε πολλούς τίτλους και όμορφες στιγμές στο μέλλον μου στη Μπάγερν. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, αλλά ξέρω ότι έχω δυνατότητες να εξελιχθώ παραπάνω."

Ο Γκνάμπρι φέτος έχει πολύ καλή παρουσία με τους Βαυαρούς και σε 29 συμμετοχές μετράει 8 γκολ και 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Bundesliga: Η αντεπίθεση της Μπάγερν
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ