ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο για Κέπα: "Μου αρέσει ότι έδειξε προσωπικότητα"

ManU coach Jose Mourinho gives directions to his players during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU coach Jose Mourinho gives directions to his players during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως αισθάνθηκε άσχημα για τον Σάρι, ταυτόχρονα όμως εξήρε την κίνηση του Κέπα να παραμείνει στο γήπεδο τονίζοντας πως δείχνει παίκτη με αυτοπεποίθηση.

Το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του τελικού του Carabao Cup μεταξύ του Κέπα και του Σάρι συζητιέται ακόμα στην ποδοσφαιρική Αγγλία και μέχρι στιγμής εκείνος που έχει με το μέρος του όλη σχεδόν την κοινή γνώμη είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Την ώρα όμως που ο Κέπα δέχεται βολές πανταχόθεν, με αρκετούς παλαίμαχους άσους να κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά απο τη στιγμή που αρνήθηκε να υπακούσει τον προπονητή του, ήρθε ο Ζοζέ Μουρίνιο να παίξει το ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή του.

Ο πρώην τεχνικός των Τσέλσι και Μάντστσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "DAZN" και εκεί δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ο γκολκίπερ θέλει να δείξει την προσωπικότητά του, την αυτοπεποίθησή του, θέλει να δείξει πως είναι εκεί και θέλει να είναι στα πέναλτι και να κάνει αποκρούσεις και μου αρέσει αυτό".

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτή την τοποθέτηση ο "special one" αφού φρόντισε να στηρίξει και τον... Σάρι, υποστηρίζοντας πως με την άρνησή του, ο Κέπα έφερε σε εξαιρετικά άβολη θέση τον προπονητή του.

"Μου αρέσει να δείχνει ο παίκτης πως έχει προσωπικότητα, δεν πρέπει όμως να αφήνει τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή σε μία τέτοια περίπλοκη κατάσταση. Αυτό με στενοχωρεί.

Άφησε επίσης σε πολύ άβολη θέση τον συμπαίκτη του που ήταν έτοιμος να μπει στο ματς και δεν ευθυνόταν στο παραμικρό για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ